Belső iránytű
8 hetes csikung alaptanfolyam nőknek - élő program
Fizikai stabilitás - Érzelmi egyensúly - Kapcsolódás a belső hangodhoz
Nap
:
Óra
:
Perc
:
Mp


Nyári levesezés
7 recept + nyári étrend 5 Elemesen
Nyáron könnyű, frissítő, mégis tápláló és finom ételekre vágyunk. A levesek sokszor inkább a hidegebb évszakokban ugranak be megoldásként, pedig a magyar konyha rengeteg frissítő nyári levese a meleg napokon is remek megoldás egy könnyű nyári étkezésre.
5 elemes receptek
FRISSÍTŐ NYÁRI FERMENTÁLT ITALOK
A fermentál italok valószínűleg a ma oly divatos szénsavas üdítőitalok ősei. A nagy különbség az, hogy ezekben az italokban természetes szénsav fejlődik, alacsony a cukortartalmuk, inkább savanykás ízűek és probiotikumként működnek.
SZÍNES ZÖLDSÉGSZALAGOK, SZÍNES NYÁRI ÉLMÉNYEK – 9 összetevő – 30 perc alatt
Te mivel töltöd a nyarat? A legtöbben nyáron leeresztenek, utaznak, pihennek, kikapcsolnak. Kilépnek az életükből, hogy aztán friss szemmel és lendülettel folytatni tudják ott, ahol abbahagyták. Én emellett szoktam más módokon is kilépni, aminek elsősorban az a célja, hogy ne ugyanott folytassam, ahol abbahagytam.
Hummusz mungóbab-csírából
Ezzel a bejegyzéssel szeretnélek Titeket tovább inspirálni arra, hogy kezdjetek el csíráztatni. Tényleg nagyon egyszerű. Foglalkoztam már többször a csíráztatással, de ha még mindig nem sikerült meggyőznöm téged arról, hogy kezd el otthon, akkor itt a pillanat.
FEKETE LENCSE SALÁTA – színesen, sült édesburgonyával
Könnyen emészthető, színes, tápláló sok ízzel. Talán így lehetne legrövidebben összefoglalni ezt a tányért. Az ízek közül az édes, a keserű és a savanyú illetve az aromás kap elsősorban szerepet.
TISZTÍTÓ KURKUMA-GYÖMBÉR TEA – 7 hozzávalóból 5 perc alatt
A tavaszra felkészülő időszak egyik fontos itala nálunk a kurkuma-gyömbér tea: melegíti a testet (kezet) és a lelket. Gyönyörű színével még a legszürkébb hétköznapokon is jókedvre derít. Pont jó tél végére, amikor az ember kezd egy kicsit nehezebben szépséget és vidámságot találni a napjaiban.
SÁRGABARCKOS DIÓTORTA – levendulával
Diótorta nyárra hangolva: üde sárga sárgabarackkal, amely savanykássága jól ellensúlyozza a dió telt ízét. Állítólag a dió-sárgabarack-levendula egy igazi francia hármas, amin nem csodálkozom, mert valóban jól működik együtt – ebben a diótortában is.
MENTÁS BORSÓFASÍRT – 7 hozzávalóból 25 perc alatt
Szinte minden zöldséget imádok, de a borsó az egyik nagy kedvencem. Talán az anyukám fantasztikus borsólevese miatt, talán a neon zöld színe miatt, de az is lehet, hogy a színe és az édes íze együtt varázsol el annyira. Ezúttal borsófasírt készült belőle, de a bejegyzésben megosztom anyukám borsólevesének titkos összetevőjét is.
EPRES GYÜMÖLCSÖS MORZSÁS ÉDESSÉG – 9 hozzávaló – 45 perc alatt
Ez az a fajta édesség, ami bármilyen gyümölccsel nagyon jól működik, sőt a morzsa is variálható. Nincs benne cukor, mert az édes gyümölcsök miatt semmi szükség rá. Ha valaki mégis igényli, akkor csorgassunk rá neki mézet vagy juharszirupot. Mindezen jó tulajdonságai mellett pedig 10 perc alatt előkészíthető. Az egyedüli nehézsége, hogy nehéz kivárni, amíg kihűl. Pedig langyosan vagy hidegen sokkal finomabb…
TÖLTÖTT MÁNGOLD – 10 hozzávaló és 35 perc
Nagyon sokszor hallom ezt a kérdést: Mit kezdjek a mángolddal? Ezért gondoltam, hogy itt az ideje írni róla. Annál is inkább, mert bevallom én magam is ismerkedtem vele jó néhány évig, míg megtaláltam a kulcsot vagyis kulcsokat hozzá:
5 elemes tudástár
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.