5 ELEM MAGAZIN

Szezonális étrend és életmód az évkörön

- 4 évszak, 5 Elem, 12 magazin lapszám

 

 • Szezonális receptek
 • Egész évben egészségesen 5 Elemes irányelvekkel
 • Finom ételek gyorsan
 • Előkészítési, tartósítási technikák
 • Könnyen elő- és elkészíthető ételek a rohanó hétköznapokra
 • Szezonális életmódtanácsok
 • Gyógynövények évszakok és problémák szerint
 • Alapanyagok hatásai szezonálisan
 • Havi kínai asztrológiai elemzés

238 recept

szezonálisan

97 alapanyag

leírás

Szezonális

életmód tanácsok

962 oldal

tudás rendszerezve

Több mint 1000

elégedett előfizető

Kínai 5 elem

alapok

Mit kapsz a 12 hónap alatt?

5 elem magazin

1. Átfogó tudás

a szezonális táplálkozásról, az alapanyagok hatásairól és az 5 Elemről.

2. Hónap alapanyagai szezonálisan - hatásokkal

alapanyagok hatásai, leírása, felhasználása

3. Az 5 Elem analógiarendszere,

amely egy nagyon logikus rendet visz az étrendedbe és az életedbe.

4. Konyhai technikák

leírásai, használata és élettani hatásai

5. Havonta 60-80 oldal, 18-20 recept, 8-10 alapanyag, 3-5 cikk

szép, színes magazin, amit letölthetsz, és kedvedre olvashatsz bármilyen eszközön (mobil, laptop, tablet), illetve ki is nyomtathatsz.

6. Bárhova magaddal viheted

telefonon, tableten, laptopon vagy nyomtatva.

7. Kínai asztrológia

avagy négypilléres sorsfejtés a mindennapokban: havi tendenciák életmódtanácsokkal Hornyánszky Simon feng shui és sorsvezetési tanácsadótól

8. Zöldségközpontú, mentes receptek

és ötletek, hogy mit mivel lehet helyettesíteni.

9. Hónap problémája és megoldása

allergia, tavaszi fáradtság, gluténérzékenység, immunerősítés, megfázások és légúti betegségek megelőzése és kezelése étrenddel.

10. Előkészítési javaslatok az egyszerűbb hétköznapokért

Minden hónapban kapsz egy részletes előszítési leírást a receptekhez kapcsolódóan. Így a hűtődben mindig lesznek olyan előkészített alapanyagok, szószok, alaplé, leves, amiből 5-15 perc alatt tudsz tápláló, finom ételt varázsolni.

11. Egyszerű, színes, finom

Kifejezetten fontos a kínai gyógyászat szerint az, hogy olyan ételeket egyél, amik számodra finomak: jó az illata, szép, számodra ínycsiklandó. A receptek ebben a szellemben születtek.

12. Digitális kiadvány

Nem gyűrődik, nem ázik el, nem rágja meg a kutya.

13. A kínai gyógyászat szemlélete

Megismerkedsz a kínai gyógyászat és az 5 elem alapjaival, illetve az egészségről és a táplálkozásról alkotott képével.

Szezonális, sok zöldséggel

Mi terem éppen? Mit kapsz a piacon? Mit lehet belőle csinálni? Hogyan kombináld? A receptek gerincét a szezonális zöldségek adják, mert mindig az a legegészségesebb, ami körülötted terem. Az alapanyagok hatásaival is megismerkedhetsz, és így tudatosabban tudod használni őket. Az évszakokhoz alkalmazkodó étrend és receptek egész évben segítenek, hogy egészséges, jókedvű és kiegyensúlyozott légy.

Praktikus, kombinálható

A receptek jól előkészíthetőek, csomagolhatóak, kombinálhatóak, így a hétköznapokra nyújtanak megoldást. Én magam is sokat dolgozom, mégis naponta 2-3x meleget eszünk, és ezt kizárólag annak köszönhetem, hogy előre gondolkozom, tervezek, előre készítek el alapanyagokat, így sokkal könnyebben megy a gyors főzés. Ebben szeretnék neked segíteni. Nincs több vajas kenyér, helyette színes tányérok, friss ízek.

5 elem magazin

Állandó rovatok hónapról- hónapra

 • A kínai 5 Elem sajátosságai szezonálisan
 • Hónap problémája és megoldása: allergia, tavaszi fáradtság gluténérzékenység, immunerősítés, nyári hőség ellensúlyozása, felkészülés a téli hideg hónapokra
 • Kínai asztrológia, avagy a négypilléres sorsfejtés a mindennapokban: havi tendenciák életmódtanácsokkal Hornyánszky Simon feng shui és sorsvezetési tanácsadótól
 • Hónap alapanyagai: alapanyagok hatásai, leírása, felhasználása.
 • Konyhai technika leírása, használata, hatása: gőzölés, cserépedényben sütés, párolás, főzés, pirítás, sütés, fermentálás
 • Szezonális receptek: havonta 15-20 szezonális, zöldségközpontú recept hüvelyesekkel, magokkal, szezonálisan hússal, hallal, tojással kiegészítve

Kinek való ez a magazin?

 

Változatosságra, finom és egyszerű ételekre vágysz, és magyarázatokat keresel

Bővebben
 • Ha szeretnéd megérteni a szezonális táplálkozás mögött megbújó miérteket.
 • Ismerkedni szeretnél az alapanyagok hatásaival.
 • Magyarázatot keresel, és étrend változtatásban látod a megoldást.
 • Szeretnél változatosabban főzni.
 • A szezonális alapanyagokat használsz, és ehhez keresel gyors, praktikus és jól kombinálható recepteket.
 • Érdeklődsz a kínai 5 Elem vagy más hagyományos gyógymódok iránt.

Miben segít?

 

Szezonális étrend, színesen, ízletesen, egyszerűen.

Bővebben
 • Lesz egy szezonális recepttárad finom, színes, gyors receptekkel.
 • Változatos, színes, egyszerű, finom ételeket készítesz.
 • Elkezded építeni a mozaikkonyhád: a hűtődben dobozokban és üvegekben sorakoznak a könnyen felhasználható alapanyagok, levesek, szószok. 
 • Heti 1-2 órás előkészülettel egész héten lesz kiindulópontod a finom, gyors étlekehez a rohanó hétköznapokon. 
 • Tudni fogod, mire érdemes odafigyelned a különböző évszakokban, hogy jól érezd magad a bőrödben.
 • Megismerkedsz az alapanyagok hatásaival, hogy tudd, mit miért eszel.
 • A szezonális étrenddel megerősítheted az emésztőrendszeredet és az immunrendszeredet, hogy egész évben egészséges maradj a családoddal együtt.
5-elemes-magazin-pop-up

Nézz bele a júniusi és a decemberi számba!

Mindig megkapom, hogy az 5 Elemes étrend biztosan bonyolult, és sok különleges alapanyag kell hozzá. Ja, és még az szokott felbukkanni, hogy biztos drága…

1. Nem drága, mert helyi, szezonális alapanyagokból főzünk,

amiket akár magadnak is megtermelhetsz. Júniusban zöldborsó, eper, zöld leveles zöldségek, zöldsaláta, köles, zöldfűszerek kapnak nagy szerepet a magazin receptjeiben. Felbukkan néhány különlegesebb hozzávaló is, de ezeket bármikor lecserélheted: pl. a pisztáciát napraforgómagra.

2. Egyszerű, mert irányelveket és kombinációkat mutatunk,

melyek mentén elkezded Te magad is kreatívabban használni az alapanyagokat.

3. Helyi, egyszerűen beszerezhető alapanyagokból főzünk.

Szoktam ugyan különlegesebb hozzávalókat is mutatni, és tippeket adni a felhasználásukra, de alapvetően törekszem a helyi alapanyagok felhasználására. A nyári tekercsünket pl. káposztalevélbe vagy salátalevélbe tekerjük, és nem rizspapírba.

 
5 Elemes magazin - heti felkészülési segédlettel, hogy a hétköznapok is jóízűen teljenek.

Hanákné Geng Viola

Megrendeltem a júniusi számot, és amikor megérkezett, nagyon meglepődtem, magazin helyett könyvet kaptam , 75 oldalas gyönyörűség.

Darin Ági

Igazából minden tetszik. Jó hogy a receptek mellett teret kap a tudomány, a költészet, és a sorselemzés is. Izgalmas, finom és tápláló ételek, elemekkel fűszerezve.

Földesi Gizu

Mindig, amikor olvasom, akkor összefut a számban a nyál, csillogni kezd a szemem, mert a magazint olvasva azt érzem, hogy valami igazán jó dolgot tartok a kezemben, ami áldás a testnek, és áldás a léleknek is.

Éberhardt Marcsi

Fantasztikusan jó és hasznos olvasmány. Nem tudtam megfogalmazni mire vágyom, milyen segítség hiányzik az én ötelemessé váló konyhámból, de EZ AZ, ami kellett! Faltam a sorait, ahogy szerintem a közölt receptekkel is ez történik majd😂. Nagyon köszönöm, látszik, hogy rengeteg munkád fekszik benne, sokak és az én örömömre! Még egyszer gratulálok hozzá, és további örömteli munkát kívánok! Puszi és ölelés Marcsi

Ui: Türelmetlenül várom a következő számot 😉😁

Székely Ilona

A tudatosság tetszik nagyon. rendszeresen megosztom a FB-on a cikkeket, írásokat; bár régóta foglalkozom önismerettel, egészséggel, az ételig csak tavalyi indiai utamon jutottam el, annyira nincs jó étel a munkahelyem környékén, hogy kénytelen voltam elkezdeni főzni, azóta megtapasztaltam a hatásokat - a meleg víz ivás mérföldkő volt - és lelkesen beszélek róla mindenkinek.

Szűcs Éva

A szezonális alapanyagok használata tetszik nagyon, és a számomra néha szokatlan, új alapanyagok használata, az-életben-ki-nem-találnám-alapanyagkombináció és az ötletesség. Az átgondoltság, és a felhasználóbarát receptek is, amik tudatosan nagyon jól kombinálhatóak egymással.

Hornyánszky Simon

Az tetszik leginkább, hogy az igényes kidolgozottsága mellett letisztultan egyszerű, így rögtön átlátható és könnyen használható recepteket és útmutatást ad. Külön imádom a receptoldalak tetején lévő kis jelöléseket, amikkel villámgyorsan tudok válogatni, hogy épp mit készítsek el! Meg az is tetszik, hogy mindig bemutattok valaki új közreműködőt, akinek termékei vagy szakértő írása által kerül valami újdonság az újságba, ami gazdagabbá teszi.

Pápai Zsófia

Megrendeltem az új magazint, nagyon szép és szuper kiadvány, hálás vagyok érte!

Akik írják és szerkesztik

Klára

Az egészséges étrenddel tizenkét éves koromban kezdtem el foglalkozni, mert meguntam, hogy én vagyok a kövér kislány az osztályban. Elkezdtem magamra főzni, és mindenféle étrendi irányzatot kipróbáltam. Évtizedek alatt, a saját bőrömön tanultam meg, hogy nincs olyan étrend, ami mindenki számára egészséges lenne. Fontos, hogy szem előtt tartsuk az étrendünkben és életmódunkban a saját igényeinket, életmódunkat és lehetőségeinket. Ráadásul az étrend az egészséges életmód csak egy kis szelete. Fontos még számos más dolog az egészségünk szempontjából: többek között a mozgás, a légzésünk minősége, az érzelmeink rendezése, a pihenés és az aktivitás egyensúlya, a kapcsolataink. Ezek egymást kiegészítve tudnak egészséget teremteni az ember életében.

 

Molnár Klára

táplálkozási szakértő
a Hagyományos Kínai Orvoslásban

Gábor

Tinédzserkoromban kezdtem el harcművészetekkel és mozgással foglalkozni: elsőként aikidoval, majd tajcsival és csikunggal. Tizennyolc éves koromban mentem el az első buddhista elvonulásra, és utána folyamatosan kerestem azokat a közösségeket, ahol útmutatást kaphatok az életemre vonatkozóan. Mindig a világ és az ember mozgatórugói érdekeltek leginkább. Számomra a kínai rendszerek – a gyógyászat, a taoizmus és az 5 Elem – nagyon logikus és könnyen használható megoldásokat nyújtanak, mert átfogó, teljes körű analógiarendszert hatja át őket. Ugyanazok az elvek érvényesek az emberre, a jelenségekre, a betegségekre, az érzelmekre, a megoldásokra, így egységben, holisztikusan szemlélhetjük a világot, és benne magunkat.

 

Demeter Gábor

tájcsi (Taiji) és csikung (Qigong) oktató

Minden egyösszegű előfizetéshez

ajándékok összesen 32.000,- Ft értékben

01. Ajándék

5 elemes
alapanyagtáblázat
Értéke: 2.000, -Ft
Bővebben

Zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, gabonák, húsok besorolása egy átlátható, színes táblázatban. Az alapanyagokat a kínai 5 elem és az alapanyagok hőhatása szerint csoportosítottuk.

A3-as méretben nyomtatható, PDF formátumban kapod meg. Nyomtasd ki, tedd fel a hűtődre, és  mindig tudod majd, hogy melyik alapanyag hogyan hat.

02. Ajándék

Fűszerkalauz
e-book
Értéke: 2.500,- Ft
Bővebben

Ebben az e-bookban a következő fűszerek hatásainak leírását találod: fahéj, gyömbér, ánizs, borókabogyó, kakukkfű, kardamom, köménfélék, szerecsendió.

Tanuld meg, hogy melyik fűszer hogyan hat, hogy biztonsággal tudd használni az egészséged támogatására. A szezonális alapanyagok használta mellett az ételeink fűszerezése az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.

03. Ajándék

Csíráztatás
lépésről-lépésre e-book
Értéke: 2.500,- Ft
Bővebben

Csíráztass otthon egyszerűen! Tanuld meg azokat az egyszerű trükköket, melyek segítségével pár száz forintból egész csíraerdőket varázsolhatsz a konyhádba pár nap alatt.

Az e-bookban írok

 • a csíráztatás folyamatáról: hogyan csíráztass, mire figyelj oda, mit lehet elrontani, és ezt hogyan kerüld el,
 • milyen csíráztató edényt válassz,
 • szó esik a csírák hatásairól, és arról is, hogy mikor és miért jó csírákat enni. 

04. Ajándék

Fermentálás
videó tréning + receptek
Értéke: 25.000,- Ft
Bővebben

A fermentálás egyszerű és egy igazán izgalmas tartósítási technika, amely a mozaikkonyhád egyik alappillére lesz. Itt a zöldségek fermentálását tanuljuk meg, amely azonban nem csak tartósításra jó, hanem az alapanyagaidat könnyebben emészthetővé és tápanyagdúsabbá is teszi. Nem mellesleg így elképesztő ízkombinációkat is varázsolhatsz, és mindig lesz a tányérodon színes, izgalmas, finom, tápláló zöldség.

A 11 részes videótanfolyam, amelyben

 • megmutatom a fermentáláshoz szükséges eszközöket
 • megismered a zöldségek fermentálásának módszereit
 • mutatok jól bevált íz- és alapanyagkombinációkat
 • alapreceptek + különegegek
 • a videókat és a recepteket követve elkészíted a saját fermentált zöldségeidet
 • beszélek a fermentumok élettani hatásairól
 • szó esik a ferentumok felhasználási módjairól is - nem csak savanyúságként, köretként fogyaszthatóak ugyanis

 Mennyibe kerül? 

 Éves megrendelés
egyösszegű fizetéssel

34.800,- Ft/12 db szám

 

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendeléskor megkapod az aktuális havi számot, majd azt követően minden hónap 1-én megkapod a további 11 számot.

12 szám ára 34.800,- Ft, ami egy összegben megrendeléskor fizetendő.

Minden egy összegű előfizetéshez

ajándékok összesen 32.000,- Ft értékben

 • 5 Elemes alapanyagtáblázat
 • Fűszerkalauz e-book
 • Csíráztatás lépésről lépésre e-book
 • Fermentálás videótréning:11 videó + receptek

 Havi előfizetés
ismétlődő fizetéssel

2.900,- Ft/ hó 12 hónapon keresztül

 

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendeléskor megkapod az aktuális havi számot, majd azt követően minden hónap 1-én megkapod a további 11 számot.

12 szám 2.900,- Ft / hónap, összesen 34.800,- Ft, melynek első részlete megrendeléskor, a többi részlet minden hónap első napján fizetendő.

+ 100 % Pénzvisszafizetési garancia

Ha a vásárlásod kezdetét követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük az általad befizetett összeget.

Add ajándékba!

Szeretnél magazin éves előfizetést adni ajándékba?

Így lepheted meg a szeretteidet magazin előfizetéssel:

 

 • Töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd az űrlap alján kattintsd be, hogy „Ajándékként vásárolom a magazin előfizetést”.
 • Írd be a ajándékozott nevét és e-mail címét.
 • Majd a OTP Simple pay felületén fizesd ki az éves előfizetés díját. Ha ajándékba adod az előfizetést, akkor csak az egyben fizetés opciót tudod választani, a havi előfizetést nem. Ez amiatt van így, mert ha időközben lejár a kártyád, a cseréje rendkívül bonyolult lenne ebben az esetben.
 • Te pár percen belül kapsz egy számlát a saját e-mail címedre, az ajándékozott pedig megkapja a magazin aktuális számát az általad megadott e-mail címre. Ugyanekkor megkapja a bónusz anyagokat is egy e-mailben.
 • Érdemes felhívnod a figyelmét az ajándékra, mert előfordulhat, hogy a levelem a spam vagy promóció mappába kerül, és emiatt nem veszi észre az ajándékát. Ha ez történt, kérd meg, hogy jelölje meg biztonságos feladóként az e-mail címemet, és tegye át a bejövő mappába. Így legközelebb az e-mail szolgáltató már felismeri az e-mail címemet, és a bejövő mappába teszi neki.

Kattints a megrendelés gombra, 

és rendeld meg a magazint!

 

Vélemények az 5 elemes étrendről

Tudatosabb lettem az étkezésemben, ami sokszor csak apró dolgokban, vázat adó irányvonalakban van jelen. Az idény szerinti alapanyagok vásárlása fogyasztása alapvető szempont lett az étkezésemben és a családra való főzésben is. A reggelizésre is rákaptak olyan családtagok, akik előtte évtizedekig sose tették.

Mozaik konyha a kedvencem, a legizgalmasabban használható újdonság, mindig van „jó” ételem, alapanyagom előkészítve. Alapelvek az egyes étkezések megtervezéséhez, rugalmas megvalósítás könnyedsége. Annak tudata, hogy elég jól étkezem (az elég jó anya analógiájára :-))

Jóllakottság bűntudat nélkül, jelentős testsúlycsökkenés és annak megtartása, puffadás jelentős csökkenése, epekő miatti epehólyag eltávolítás után teljesen panaszmentes emésztés.

Mlinárik Andrea

A hűtőm tele lett dobozokkal, befőttes üvegekkel: alaplé, főtt rizs, sóska, spenót, petrezselyem, főtt édeskrumpli pl. ebben a pillanatban is van benne. Tényleg nagyon jó ez a mozaikkonyha! Végre olyan egyszerűvé kezd válni a főzés azzal a szemlélettel, hogy alapanyagokban gondolkozom. Amennyi időt a kigondolással töltök az ebéd készítésekor, azt pont megspórolom délutánra, hiszen csak melegitalt iszom, nincs ott extra étkezés. Szóval szépen beárad a logikusság és intuíció a táplálkozásomba….pont, ahogy tőled is hallottam.

Zsarnóczky Zsanett

Jobban figyelek az alapanyagokra, több zöldséget eszem, sokkal kísérletezőbb vagyok, saját kis konténer kertem egyre bővül.

Láng Noémi

Sokkal tudatosabban főzök, figyelem a hatásokat, sokkal igényesebb vagyok az alapanyagok kiválasztásakor. Fontos lett a minőség és a mennyiség. Már természetes lett, hogy főleg meleg ételeket fogyasztunk.

Jelinekné Margó

Amit elsőnek kiemelek, az az, hogy kezdem megérteni és elsajátítani, hogy mit jelent az, hogy ha a közép rendben van, akkor stabilak vagyunk. Ha a máj, epe, gyomor és emésztés rendben van, akkor egészségesek vagyunk és stabilitásunk is megvan. Maga a jin-jang szemlélet bevitele a táplálkozásomba annyira, de annyira logikussá tette az egészet. Tudod, egyre kevésbé tudom megnevezni az ételek nevét, amit készítek, de úgy érzem, hogy pl. azt mára már sikeresen tudom tartani, hogy fehérje és zöldség mindig legyen a tányéromon ebédre.

Zsarnóczky Zsanett

Tudatosabban, tervszerűbben, és nagy élvezettel főzök és étkezünk, ezáltal a család is be van vonva a Tőletek tanultak alapján, így ők is kezdik ezt élvezni.

Szőkéné Miskolczi Erzsébet

Mély önismereti út, plusz gyakorlati megtámogatása.

Veres Erzsó

A legtöbbet az új alapanyagok megismerése, kipróbálása adott. Imádok új ízeket, alapanyag-kombinációkat kipróbálni. Pl szamóca - kókusz, máj-cseresznye. A legtöbbet adott: egész életemben azt kutattam mi miért van, hogy működik a rendszer. Az 5 elemes rendszert megismerni nekem maga a csoda!

A sóvárgás az édességre teljesen megszűnt. Sokkal - sokkal több a „zöld” az ételeimben.

Kálmánné Szabó Márta

Na, de a legnagyobb dolog! Még mindig feldolgozás alatt van, hogy el merjem hinni: azt hiszem megfogtam ezt a fránya migrént! Nem merem leírni, hogy elmúlt, de most már 2. hónapja nagyon jól sikerül uralnom. A masszív fejfájás helyett már kellemesnek mondható poci fájáska van (komolyan még jól is esik, hiszen érzem, hogy tisztulok), nem dőlök ki, élhetővé vált a dolog.

Zsarnóczky Zsanett

Gyakran ismételt kérdések

MENNYIBE KERÜL AZ 5 ELEM MAGAZIN?

A 12 szám ára 34.800,- Ft. Számonként 2.900,- Ft-ért kapod meg minden hónapban a magazint, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel egyenlíthetsz ki.

MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A magazin egy éves előfizetése most 34.800,- Ft, azaz 2.900,- Ft/hó, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel tudsz kiegyenlíteni.
 3. Ha az éves egyösszegű fizetést választod, akkor az éves egyösszegű díj megrendeléskor fizetendő. Abban az esetben, ha a havi ismétlődő fizetést választod, akkor a megrendeléskor az első havi előfizetési díjat, azaz 2.900,- Ft-ot fizetsz ki. Az éves előfizetés további részletei (havi 2.900,- Ft) minden hónap 1. napján esedékesek, és automatikusan vonódnak le a kártyádról. A havi előfizetéses megrendelésed 12 hónapig vagy lemondásig érvényes. A havi előfizetéses megrendelésedet a hónap bármely napján lemondhatod, és ekkor a következő havi részletet nem kell kifizetned. 
 4. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin előfizetésének árát. Ha egyösszegben fizeted a magazint és utalást választottál, nézd meg a postafiókodat, 10 percen belül megkapod a díjbekérőt, amin az utaláshoz szükséges minden adatot megtalálsz. Kérjük, hogy a közlemény rovatba a díjbekérő számát tüntesd fel!
 5. A fizetés feldolgozását követően 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 6. A visszaigazoló e-mail után 10 perccel kapsz még 2 e-mailt, az egyikben kapod meg a magazin első számát, ami mindig a megrendelés hónapjában aktuális szám, a másikban pedig a hozzáférésedet a tanulói fiókodhoz, melyben később is megtalálod a magazin minden számát.
 7. Ezután minden hónap 5. napjáig kapod meg az aktuális számot. Összesen 12 magazint kapsz a 12 hónap alatt.
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A MAGAZINT?
 • 12 hónap: hétköznapok az 5 Elemmel online magazin kizárólag elektronikus PDF formában jelenik meg.
 • Megrendelni a magazint ezen a weboldalon keresztül lehet, a megrendelő űrlapon.
 • Az éves előfizetésben minden hónap 5. napjáig kapsz egy e-mailt a megrendeléskor leadott e-mail címre, amelyben megtalálod az adott hónap magazin számának linkjét.
 • Az éves előfizetésben a megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.
 • A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a számládat. Pár perccel később pedig egy másik e-mailt, amiből le tudod tölteni a magazin aktuális számát PDF formában.
VAN A MAGAZINNAK NYOMTATOTT VERZIÓJA?

A magazin kizárólag PDF formában jelenik meg, és e-mailben kapod meg. Sokat gondolkoztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy nem is fogjuk nyomtatott formában értékesíteni a magazint, melynek környezettudatossági okai vannak részünkről. Egy ilyen magazin nyomtatási folyamatban rengeteg selejt és maradék keletkezik, amit nem szeretnénk.
Ha Te szeretnéd kinyomtatni magadnak a magazint, akkor annak nincs akadálya. A magazin emiatt két formátumban kapod meg: 1. nagy felbontású verzió, ami a számítógépen mutat jól, viszont az otthoni nyomtatók kiakadnak tőle;  2. egy kisebb felbontású verzió, amit az otthoni nyomtatók jól tudnak kezelni, és a mobilodon is könnyen tudod használni. Nyomdába ne vidd azonban a magazint, mert sajnos nagyon sokba kerül a nyomtatási költsége, mivel egyedi könyvként kezelik, és sok színes képet tartalmaz.

HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A MAGAZINT?
 1. A magazint a megrendelési űrlapon keresztül tudod megrendelni.
 2. A megrendelésedet bankkártyával a SimplePay fizetőoldalán tudod kifizetni, ahová automatikusan átirányít az oldal megrendeléskor. Egyösszegű fizetés esetén banki átutalást is választhatsz, ebben az esetben a megrendelést követően díjbekérőt küldünk, melyen szerepelni fog a bankszámlaszám, ahova utaldhatod a magazin árát. Kérjük, hogy utalás esetén a közelény rovatba mindenképpen tüntesd fel a díjbekérő számát.
 3. A magazin 1 éves előfizetése, tehát 12 száma 34.800,- Ft, azaz 2.900,- Ft/hó. 
ADHATOM AJÁNDÉKBA A MAGAZIN ELŐFIZETÉST?

Igen, ehhez nem kell mást tenned, mint

 1. Kitölteni a megrendelő űrlapot, majd az alján bekattintani, hogy “Ajándékként vásárolom a magazin előfizetést”.
 2.  Beírni az ajándékozott nevét és e-mail címét.
 3.  Kifizetni az éves előfizetési díjat az OTP SimplePay felületén vagy átutalással.
 4. Azonnal kapsz a saját e-mail címedre egy visszaigazoló levelet a számlával (utalás esetén díjbekérővel), az ajándékozott pedig a fizetés beérkezését és feldolgozását követően kap egy e-mailt a magazin aktuális számával. Ezután az ajándékozott 11 hónapon keresztül, minden hónap elején megkapja egy e-mailben az aktuális számot, melyet PDF formában tud letölteni.
HA AJÁNDÉKBA VESZEM A MAGAZIN ELŐFIZETÉST, AKKOR CSAK EGY ÖSSZEGBEN LEHET FIZETNI?

Igen, abban az esetben, ha ajándékba veszed a magazint, csak egy összegben tudod kifizetni az árát. Ennek technikai okai vannak, amit csak így tudunk zökkenőmentesen megoldani, havi terheléssel nem.

12 SZÁM VAN ÖSSZESEN?

Igen, 12 szám van összesen, mert ezt a kiadványt egy “tanfolyamnak” szántuk, ami végigvezet Téged egy éven. Hónapról-hónapra, lépésről-lépésre megtanulod az évszakok tulajdonságait, az alapanyagok hatásait. Így sokkal tudatosabban tudod alakítani az étkezésedet, és ezen keresztül is támogathatod az egészségedet.

HA NEM TETSZIK A MAGAZIN, VISSZAKÉRHETEM AZ ÁRÁT?

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a vásárlásodat követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítem az előfizetésed teljes összegét. Vagy próbáld ki a havi előfizetést, amit bármikor lemondhatsz a 12 hónapon belül.

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

TUDOK ÁTUTALÁSSAL FIZETNI?

Csak abban az esetben, ha egyösszegű fizetést választassz.  A havi fizetéses rendszer úgy működik, hogy minden hónapban a bankkártyádat tudjuk megterhelni a magazin árával, tehát ez esetben az utalásos megoldás nem lenne működtethető. Ha utalással szeretnél fizetni, akkor válaszd az egyösszegű fizetésés módot.

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,

és rendeld meg a magazint

EGYÖSSZEGŰ fizetéssel

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,

és rendeld meg a magazint

HAVI előfizetéssel

Pin It on Pinterest

Share This