5 ELEM MAGAZIN

Szezonális étrend és életmód az évkörön

- 4 évszak, 5 Elem, 12 magazin lapszám

 • Szezonális receptek
 • Egész évben egészségesen 5 Elemes irányelvekkel
 • Finom ételek gyorsan
 • Előkészítési, tartósítási technikák
 • Könnyen elő- és elkészíthető ételek a rohanó hétköznapokra
 • Szezonális életmódtanácsok
 • Gyógynövények évszakok és problémák szerint
 • Alapanyagok hatásai szezonálisan
 • Havi kínai asztrológiai elemzés

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetésre nálunk az OTP Bank által fejlesztett SimplePay rendszert használhatod, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az SimplePay biztosítja.

RENDELÉSI ADATOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig a SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

Jogszabályi rendelkezések értelmében csak magánszemélyek részére van lehetőségünk számlát kiállítani, vállalkozások számára sajnos nincs.

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin előfizetésének (vagy első havi részletének) árát.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 3 e-mail fogsz kapni:
  • az elsőben megtalálod a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát
  • a másodikban a tanulói fiókodhoz való hozzáférést (innen később is bármikor le tudod tölteni a magazinokat)
  • a harmadik már maga a magazin lesz, mégpedig az aktuális havi szám

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

RÉSZLETESEN A HAVI ELŐFIZETÉSRŐL

A havi előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés a magazin esetében egy 12 havi részletfizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A magazin esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónap 1. napján. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónap 1. napján automatikusan megterheli a számláját. Történik ez ebben az esetben az első vásárlást követően még 11 alkalommal, vagy addig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet.

+ 100 % Pénzvisszafizetési garancia

Ha az vásárlásod kezdetét követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük az általad befizetett összeget.

Gyakran ismételt kérdések

MENNYIBE KERÜL AZ 5 ELEM MAGAZIN?

A 12 szám ára 34.800,- Ft. Számonként 2.900,- Ft-ért kapod meg minden hónapban a magazint, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel egyenlíthetsz ki.

MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A magazin egy éves előfizetése most 34.800,- Ft, azaz 2.900,- Ft/hó, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel tudsz kiegyenlíteni.
 3. Ha az éves egyösszegű fizetést választod, akkor az éves egyösszegű díj megrendeléskor fizetendő. Abban az esetben, ha a havi ismétlődő fizetést választod, akkor a megrendeléskor az első havi előfizetési díjat, azaz 2.900,- Ft-ot fizetsz ki. Az éves előfizetés további részletei (havi 2.900,- Ft) minden hónap 1. napján esedékesek, és automatikusan vonódnak le a kártyádról. A havi előfizetéses megrendelésed 12 hónapig vagy lemondásig érvényes. A havi előfizetéses megrendelésedet a hónap bármely napján lemondhatod, és ekkor a következő havi részletet nem kell kifizetned. 
 4. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin előfizetésének árát.
 5. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 6. A visszaigazoló e-mail után 10 perccel kapsz még 2 e-mailt, az egyikben kapod meg a magazin első számát, ami mindig a megrendelés hónapjában aktuális szám, a másikban pedig a hozzáférésedet a tanulói fiókodhoz, melyben később is megtalálod a magazin minden számát.
 7. Ezután minden hónap 5. napjáig kapod meg az aktuális számot. Összesen 12 magazint kapsz a 12 hónap alatt.
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A MAGAZINT?
 • 12 hónap: hétköznapok az 5 Elemmel online magazin kizárólag elektronikus PDF formában jelenik meg.
 • Megrendelni a magazint ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
 • Az éves előfizetésben minden hónap 5. napjáig kapsz egy e-mailt a megrendeléskor leadott e-mail címre, amelyben megtalálod az adott hónap magazin számának linkjét.
 • Az éves előfizetésben a megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.
 • A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a számládat. Pár perccel később pedig egy másik e-mailt, amiből le tudod tölteni a magazin aktuális számát PDF formában.
VAN A MAGAZINNAK NYOMTATOTT VERZIÓJA?

A magazin kizárólag PDF formában jelenik meg, és e-mailben kapod meg. Sokat gondolkoztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy nem is fogjuk nyomtatott formában értékesíteni a magazint, melynek környezettudatossági okai vannak részünkről. Egy ilyen magazin nyomtatási folyamatban rengeteg selejt és maradék keletkezik, amit nem szeretnénk.
Ha Te szeretnéd kinyomtatni magadnak a magazint, akkor annak nincs akadálya. A magazin emiatt két formátumban kapod meg: 1. nagy felbontású verzió, ami a számítógépen mutat jól, viszont az otthoni nyomtatók kiakadnak tőle;  2. egy kisebb felbontású verzió, amit az otthoni nyomtatók jól tudnak kezelni, és a mobilodon is könnyen tudod használni. Nyomdába ne vidd azonban a magazint, mert sajnos nagyon sokba kerül a nyomtatási költsége, mivel egyedi könyvként kezelik, és sok színes képet tartalmaz.

HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A MAGAZINT?
 1. .A magazint az oldal aljára görgetve, a megrendelési űrlapon keresztül tudod megrendelni.
 2. A megrendelésedet bankkártyával vagy egyösszegő fizetési esetén úgynevezett „azonnali utalással” tudod kifizetni a SimplePay fizetőoldalán, ahová automatikusan átirányít az oldal megrendeléskor.
 3. A magazin 1 éves előfizetése, tehát 12 száma 34.800,- Ft, azaz 2.900,- Ft/hó. 
ADHATOM AJÁNDÉKBA A MAGAZIN ELŐFIZETÉST?

Igen, ehhez nem kell mást tenned, mint

 1. Kitölteni a megrendelő űrlapot, majd az alján bekattintani, hogy “Ajándékként vásárolom a magazin előfizetést”.
 2.  Beírni az ajándékozott nevét és e-mail címét.
 3.  Kifizetni az éves előfizetési díjat az OTP SimplePay felületén.
 4. Azonnal kapsz a saját e-mail címedre egy visszaigazoló levelet a számlával, az ajándékozott pedig 10 perccel később kap egy e-mailt a magazin aktuális számával. Ezután az ajándékozott 11 hónapon keresztül, minden hónap elején megkapja egy e-mailben az aktuális számot, melyet PDF formában tud letölteni.
HA AJÁNDÉKBA VESZEM A MAGAZIN ELŐFIZETÉST, AKKOR CSAK EGY ÖSSZEGBEN LEHET FIZETNI?

Igen, abban az esetben, ha ajándékba veszed a magazint, csak egy összegben tudod kifizetni az árát. Ennek technikai okai vannak, amit csak így tudunk zökkenőmentesen megoldani, havi terheléssel nem.

12 SZÁM VAN ÖSSZESEN?

Igen, 12 szám van összesen, mert ezt a kiadványt egy “tanfolyamnak” szántuk, ami végigvezet Téged egy éven. Hónapról-hónapra, lépésről-lépésre megtanulod az évszakok tulajdonságait, az alapanyagok hatásait. Így sokkal tudatosabban tudod alakítani az étkezésedet, és ezen keresztül is támogathatod az egészségedet.

HA NEM TETSZIK A MAGAZIN, VISSZAKÉRHETEM AZ ÁRÁT?

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a vásárlásodat követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítem az előfizetésed teljes összegét. Vagy próbáld ki a havi előfizetést, amit bármikor lemondhatsz a 12 hónapon belül.

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

TUDOK ÁTUTALÁSSAL FIZETNI?

Csak abban az esetben, ha egyösszegű fizetést választassz.  A havi fizetéses rendszer úgy működik, hogy minden hónapban a bankkártyádat tudjuk megterhelni a magazin árával, tehát ez esetben az utalásos megoldás nem lenne működtethető. Ha utalással szeretnél fizetni, akkor válaszd az egyösszegű fizetésés módot.

Pin It on Pinterest

Share This