
FERMENTÁLJ! BESZÉLGETÉS KIRÁLY ÁGIVAL
Király Ágival a Fermentor blog alapítójával beszélgettem, akivel most találkoztunk először, de olyan volt vele csevegni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Sok minden szóba került….
Király Ágival a Fermentor blog alapítójával beszélgettem, akivel most találkoztunk először, de olyan volt vele csevegni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Sok minden szóba került….
A Víz Elem egy igazán titokzatos és nagy mélységeket rejtő Elem az 5 Elem rendszerében. Egyszerre lágy, mégis rendkívül erős. A Víz Elem titokzatos, és ez abból ered, hogy a Lét esszenciális minőségeit rejti, mely a tér-idő tengelyen kívül esve túlmutat a saját életünkön, és a lét teljességébe enged bepillantást.
Gelniczky Lucával felvett beszélgetésünket, aki nem csupán az 5 Elemes Érendről beszél a videóban, hanem arról is, hogy milyen hasonlóságokat fedez fel nap mint nap a nagyon természetközeli olasz férje és az 5 Elemes Étrend hozzáállásában.
Az étkezés mint családi esemény, a vidámság és a meghitt beszélgetések helyszíne egy fontos eleme az étkezésnek – legalább annyira fontos elem az étkezésekkor a jó családi atmoszféra, mint az, hogy mit eszünk.
Krajcsó Nellit a Slow Budapest alapítóját és „frontemberét” arról kérdeztem, hogy nagyvárosi emberként milyen módszerek váltak be a legjobban lassításra, decemberi elcsendesedésre. Nagyon tetszett Nelli életközeli hozzáállása a témához: a beszélgetés során nem ideális, hanem valós élethelyzetekről beszélt.
Kocsis Dóri a beszélgetésünkben beszélt a saját praktikáiról a konyhában, mesélt a hulladékmentes utazásairól, emellett nagyon örültem neki, hogy arról is beszámolt, hogy hogyan készíti el az utazásai során megismert recepteket itthoni alapanyagokból.