FERMENTÁLJ! BESZÉLGETÉS KIRÁLY ÁGIVAL

2021. március 05. | Interjú

Király Ágival a Fermentor blog alapítójával beszélgettem, akivel most találkoztunk először, de olyan volt vele csevegni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Sok minden szóba került: onnan indultunk, hogy régész eredetileg, szóba került, hogy milyen szerepe volt a kutyájának abban, hogy fermentálni kezdett, kérdeztem arról, hogy hogy érdemes elkezdeni a fermentálást és haladók számára is van mazsolázni való a videóban.

Megbeszéltük azt is a videóban, hogy mi mindenre használjuk a savanyított zöldségeket, és miket készítünk belőle.

Itt találod meg Király Ági Fermentor blogját és a fermentáláshoz szükséges információkat a Facebookon:

Blog receptekkel, tudástárral, induláshoz szükséges információkkal és haladók számára is inspiráló tartalmakkal, online tanfolyamokkal:

https://fermentor.blog.hu/ 

Facebook csoport, ahol majdnem 40.000(!) ember gyűlt össze, hogy segítse egymást és tanuljon. Egy igazi kincsestár a tanulni és inspirálódni vágyóknak rengeteg recepttel, iránymutatással, információval és segítőkész, kedves közösséggel:

https://www.facebook.com/groups/fermentalas/

Facebook oldal:

https://www.facebook.com/fermentorblog

5 Elem magazin!

Szezonális étrend, irányelvek, alapanyagok hatásai és felhasználása

 

Egészséges életmód szezonálisan

Pin It on Pinterest

Share This