
SÜTŐTÖK FŰSZERES DIÓMORZSÁVAL – 10 hozzávalóból 40 perc alatt
Ez a recept egy remek módja a régi klasszikus sütőben sült sütőtök újragondolásának. Így elkészítve nem snack lesz a sütőtök, hanem főétellé avanzsál, ráadásul egy igazán aromás és sokízű finomság lesz belőle. A morzsában dió, zöldfűszerek, kevés fokhagyma, só citromlé, citromhéj sülnek össze aromás kéreggé a sütőtökön.
Sütőtökleves gombával
A lerakódások és a nyálka nem csupán túlsúlyban tud megjelenni, hanem a tüdő kapacitását és működését is nagymértékben negatívan befolyásolják. Az emésztőrendszerben felgyülemlett nyálka ugyanis egyrészt lerakódik és raktározódik, másrészt pedig a tüdőben halmozódik fel…
Mandulatej
A mandulatej fantasztikusan finom, tápláló és könnyű egyszerre, emellett pedig igazán egyszerű elkészíteni. Sokkal olcsóbb, mint a boltban kaphatóak, ráadásul biztosan nincs benne semmilyen tartósító- vagy édesítőszer. A bolti 700-800 Ff helyett kb. 200 Ft-ból...
Sáfrányos sült karfiol
A sült zöldségek sokszor sokkal finomabbak, mint a főtt változataik. Ennek oka, hogy sütés közben karamellizálódnak, mely karakteres ízt ad. Ilyenkor őszzel és télen használjátok ezt az igazán izgalmas ételeket eredményező módszert. Ráadásul nem is kell a tűzhely mellett állni.