Szezonális Étrend Műhely

összhangban a természettel és a tested ritmusával

 • Gyors és praktikus: mozaikkonyha gyors, színes, finom ételek, középpontban a zöldségekkel

 • Pénztárcabarát: szezonális alapanyagok, hulladékcsökkentő, tárolási és tartósítási technikák

 • Alkotás: megtanítunk kreatívan és egyszerűen kombinálni a konyhában

 • Egyszerű: logikus irányelvek a kínai gyógyászat és a nyugati táplálkozástudomány kombinációjával

 • Személyre szabott: kialakítod a saját magad számára megfelelő étrendet az irányelvek és a testérzeteid, a tested visszajelzései alapján

 • Szabadság: merev szabályok helyett saját igényeid, ízlésed, finomságok az étrendedben

 • Folyamatos támogatás: frissülő 5 elemes anyagok, kereshető recepttár, webináriumok fókusztémákkal és kérdezési lehetőséggel, mozaikkonyha videók, zárt FB csoport

Ne maradj le

Jelentkezz!

 

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetésre nálunk az OTP Bank által fejlesztett SimplePay rendszert használhatod, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott OTP SimplePay biztosítja.

RENDELÉSI ADATOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig az OTP SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

Jogszabályi rendelkezések értelmében csak magánszemélyek részére van lehetőségünk számlát kiállítani, vállalkozások számára sajnos nincs.

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával a műhely tagság első éves díját.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 10 percen belül fogsz kapni egy e-mailt, amelyben megtalálod:
  • a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát
  • a tanulói fiókodhoz való hozzáférést. Ha már van fiókod, mert vásároltál tőlünk valamit, akkor ugyanazzal a hozzáféréssel fogsz tudni bejelentkezni a műhely felületére is.

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszünk válaszolni rá.

ÉVES ELŐFIZETÉS MENETE

Az éves előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A műhely esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden évben a fordulónapon, azaz az év ugyanazon napján, amikor az első vásárlást történt.

A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden évben automatikusan megterheli a számláját.  Történik ez mindaddig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését.

Az előfizetést a levelek végén lévő linken tudod lemondani.

A következő levonás előtt 5 nappal levélben értesítünk a várható levonásról.

Gyakran ismételt kérdések + rendelés menete

Mi a különbség a magazin, az alaptanfolyam és a szezonális étrend műhelyközött?

A magazinnal az évkörön szeretnénk végigvezetni, receptekkel, szezonális tanácsokkal, 5 Elemes alapokkal.

A „Ritmusban magaddal és az évszakokkal – 5 Elemes alaptanfolyam” sokkal inkább gyakorlatorientált, és a szezonális étrend kialakítása mellett a mozaikonyha alapjait sajátítjuk el a gyakorlatban + kialakítjuk a személyes étrended – megfigyeled és kísérletezel vele, hogy mi jó neked reggelire, ebédre és vacsorára. Milyen arányokkal érzed jól magad. A tanfolyam végére tele lesz a hűtőd mozaikokkal, melyekből 10-20 perc alatt tudsz színes és finom ételeket készíteni magadnak és a családodnak.

A szezonális étrend műhelyben egy közösséget és folyamatos támogatást szeretnénk neked biztosítani, ahol tudsz kérdezni, meg tudod osztani a nehézségeidet, örömeidet és sikereidet. Folyamatosan bővülő receptárral, alapanyagok ismertetésével és megoldásfókuszú webináriumokkal és workshopokkal, fókusztémákkal tartunk úton, hogy ne egyedül kelljen megbírkóznod a kérdéseiddel, akadályaiddal és nehézségeiddel. Azt szeretnénk, ha egy inspiráló közösségben megtapasztalhatnád, hogy az egészséges étrend nem lemondás és nem kompromisszum, hanem színes, finom, kreatív és örömteli lehet.

Mi van, ha speciális diétán vagyok, akkor hasznos nekem ez a műhely?

Ha beteg vagy, akkor érdemes a speciális étrendednél maradni. Csak akkor érdemes egy szigorú étrendbe más szempontokat is beilleszteni, ha már nagyon jártas vagy a saját étrended megvalósításában. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, írj nekünk az címre.

Mennyibe kerül a Szezonális Étrend Műhely?

Választhatod a havi előfizetést, vagy kiegyenlítheted a klub díját egy összegben egész évre - ez utóbbi esetben ajándékba kapod az alaptarfolyamunkat.  A Szezonális Étrend Műhely aktuális árát megtalálod az ártáblázatban pontos leírásokkal, hogy mit kapsz az étrend műhelyben. A tagságodat bármikor lemondhatod.

Mi van, ha nem tetszik?

A műhelyről a próbatagságban nagyon jó visszajelzéseket kaptunk. Mi minden tudásunkat, szívünket-lelkünket beletettük ebbe a műhelybe. Ha neked mégsem tetszik, és ezt a tagságod kezdetétől számított 14 napon belül jelzed nekünk egy e-mailben, kérdés nélkül visszautaljuk neked az általad befizetett összeget, és megszűntetjük az előfizetésed.

Visszakérhetem a pénzt, ha nem vagyok elégedett?

Ha az előfizetés kezdetétől számított 14 napon belül jelzed nekünk egy e-mailben, hogy nem tetsztik, és ezért szeretnéd visszakérni az árát, akkor kérdés nélkül visszautaljuk neked az általad addig befizetett összeget.

Milyen eredményekre számíthatok?
 1. A műhelyben felépítjük a mozaikonyhádat, ezért elkezd megtelni majd a hűtőd dobozokkal és üvegekkel, amikből 10-20 perc alatt tudsz finom reggelit, ebédet és vacsorát készíteni magadnak és a családodnak.
 2. Szezonális lesz az étrended, mert megtanulod, hogy milyen hatással vannak az egyes évszakok ránk, és ezekre hogyan érdemes reagálni az étrendünkön keresztül. Ehhez szezonális recepteket is kapsz.
 3. Az évszakváltáskor szezonális workshopokon keresünk személyes fókusztémát az étrendedhez, amely a következő két hónapban kiemelt témaként segít fókuszt tartani, és valóban megvalósítani azt az étrendedben, amit szeretnél.
 4. Az 5 Elemes főzés tananyagok alapján elkezded tudatosan használni az ízeket, alapanyagokat, és egyre harmonikusabb ételeket készítesz, mert megérted az alapanyagok, ízek főzési technikák hatásait.
 5. A szezonális étrenddel stabilabb lesz az egészséged, mert úgy támogatod a tested, hogy az évszak hatásait könnyedén ellensúlyozni tudja.
Pénzvisszafizetési garancia

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a  klubcsatlakozás kezdetét követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük, amit addig befizettél.

Mit kapok, ha csatlakozom?
 1. A fizetést követően azonnal megkapod a hozzáférésedet a műhely felületéhez.
 2. A műhely felületén bizonyos anyagokat (pl. receptek, alapanyagleírások stb.) azonnal teljes egészében látsz majd. Más anyagokat - pl. az 5 elemes étrend, mozaikkonyha - egymásra épülő videótananyagként 3 havi bontásban osztunk meg. 
 3. Kiegészítő videóanyagokat is kapsz, ahol elsősorban olyan problémák megoldásaira koncentrálunk, ami sokakat érint a közösségben, illetve konyhai technikákat mutatunk be: szeletelés, fermentálás stb. + webináriumok.
 4. Belépés után azonnal hozzáférsz a receptekhez, alapanyagleírásokhoz, az első három hónap mozaikkonyhás és kiegészítő videóihoz, megoldásfókuszú webináriumokhoz.
Rendelés menete
 1. Kattintsd a csatlakozom gombra, és töltsd ki az így megjelenő jelentkezési űrlapot . A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A műhely havidíját fizetheted havi részletekben vagy éves előfizetéssel, melyet az űrlapon keresztül tudsz kiválasztani. 
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki az első havíi vagy éves díjat.
 4. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  műhely zárt felületének hozzáférése. Lépj be a felületre, ahol megtalálod az első videókat. A tanulói fiókodban meg tudod változtatni a jelszavadat is, ha szeretnéd.
 5. A jelentkezésedet követően azonnal be tudsz lépni a műhely zárt felületére.
Hogyan és mikor kapom meg a hozzáférést a műhely felületéhez?

A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a műhely felületének belépési adatait. Azonnal el is indulhatsz az első anyagokkal. A műhely anyagai kizárólag elektronikus formában jelennek meg.

Külföldön élek, és ezért nincs magyar bankkártyám. Hogy tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. 

Nincs Otp-s kártyám. Hogy tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

Tudok átutalással fizetni?

Alapesetben sajnos nem, csak bankkártyával. Az utalással történő fizetés esetén nem tudnánk a folyamatot automatizálni, tehát fizetés esetén nem azonnal tudnál belépni és elkezdeni használni a felületet, illetve nekünk is jóval több adminisztrációval járna. Ha semmiképpen nem tudod megoldani, hogy bankkártyával fizess, kérlek, jelezd ezt nekünk az email címre és találunk más megoldást. Ezt viszont csak akkor tudjuk megtenni, hogy vállalod az éves egyösszegű fizetést. Megértésedet köszönjük!

Részletesen az előfizetésről

A műhely előfizetése úgynevezett ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A műhely esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban vagy éves előfizetés esetén minden évben azon a napon, amikor az első vásárlás történt. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónap vagy év azon napján, amikor az első fizetés történt, automatikusan megterheli a számláját. Történik ez addig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet bármikor megtehet.

Pin It on Pinterest