Király Ágival a Fermentor blog alapítójával beszélgettem, akivel most találkoztunk először, de olyan volt vele csevegni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Sok minden szóba került: onnan indultunk, hogy régész eredetileg, szóba került, hogy milyen szerepe volt a kutyájának abban, hogy fermentálni kezdett, kérdeztem arról, hogy hogy érdemes elkezdeni a fermentálást és haladók számára is van mazsolázni való a videóban.
Megbeszéltük azt is a videóban, hogy mi mindenre használjuk a savanyított zöldségeket, és miket készítünk belőle.
Itt találod meg Király Ági Fermentor blogját és a fermentáláshoz szükséges információkat a Facebookon:
Blog receptekkel, tudástárral, induláshoz szükséges információkkal és haladók számára is inspiráló tartalmakkal, online tanfolyamokkal:
https://fermentor.blog.hu/
Facebook csoport, ahol majdnem 40.000(!) ember gyűlt össze, hogy segítse egymást és tanuljon. Egy igazi kincsestár a tanulni és inspirálódni vágyóknak rengeteg recepttel, iránymutatással, információval és segítőkész, kedves közösséggel:
https://www.facebook.com/groups/fermentalas/
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fermentorblog
5 Elemes tanfolyamok
2023-as/24-es áron most utoljára
- Ritmusban magaddal és az évszakokkal - 6 hetes online 5 Elemes étrendi alaptanfolyam
- Változókor bölcsessége: személyre szabott étrend és elmélet - 8 hetes online tanfolyam (elmélet+gyakorlat)
- Ritmusban magaddal és az évszakokkal - 6 hetes online 5 Elemes étrendi alaptanfolyam
- Töltődj fel! - csikung (Qigong) 6 hetes online alaptanfolyam - Oldd a feszültséget, engedd el stresszt és lazulj mozgással