Kapcsolat

Örülünk, ha személyesen kapcsolatba lépsz velünk!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Heti rendszerességgel küldünk hírlevelet az 5 Elemes Étrenddel és Életmóddal, szezonális életmóddal kapcsolatban, és itt értesülhetsz legújabb tanfolyamainkról, illetve az oldalra újonnan kikerült tartalmakról. A hírlevélben személyes élményekről, tapasztalatokról is írunk.

Facebook oldal: Az 5 Elemes Étrend hivatalos Facebook oldalán megosztunk sok ingyenes receptet, tudnivalókat az 5 Elem rendszerével kapcsolatban és egyéb más, a témához kapcsolódó információt, illetve számunkra inspiráló tartalmakat másoktól, melyek az egészséges életmódhoz kapcsolódnak.

Facebook csoport: Az 5 Elemes Étrend Közösség csoportja, ahol tovább boncolgatjuk a 5 Elem rendszerét. Videókat, posztokat szedtünk össze a Kalauz menüpontban, amelyek segítenek eligazodni abban, mire is lehet szükséged egészséged megőrzése, illetve újramegtalálása érdekében. A közösség oldalán te is megoszthatod 5 Elemes sikereidet és felteheted kérdéseidet. Rendszeresen bejelentkezünk a csoporton belül élő videókban, és válaszolunk a csoporttagok kérdéseire.

Ha pedig személyes kérdésed van, akkor írj a klara@otelemesetrend.hu email címen, és igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni Neked.

5EF.MolnarKlara.2

Molnár Klára

táplálkozási szakértő
a Hagyományos Kínai Orvoslásban

Demeter Gábor-5 elemes étrend

Demeter Gábor

Taiji és Qigong oktató

Pin It on Pinterest

Share This