szerdai taiji gyakorlás

Minden szerdán találkozunk Zoom-on

 1. Minden szerdán 18:00-19:00
 2. Érkezés 17:45-18:00
 3. Minden edzésről felvétel készül, ezért ha kimaradsz, sem maradsz le.
 • Mennyibe kerül az edzés?  - 5000 forint/hó

 • Az edzések felvételit megkapom? - Igen minden edzés felvételének a linkjét megkapod, ami youtube-ra lesz feltöltve. Ezt minden héten megkapod, amíg az előfizetésed tart. Ha lemondod az előfizetésed utána már nem.

 • Hogyan tudsz jelentkezni? - A lenti űrlap kitöltése után az OTP Simple felületére kerülsz át, ahol a bankkártyával tudod kifizetni az edzés havi díját.

 • Az edzés díját minden hónapban újból ki kell fizetni? - Nem az OTP Simple rendszere hónap elején megterheli a kártyát és a havi díjat levonja, amiről levélben megkapod a számládat.

 • Bármikor le tudom mondai az előfizetésemet? - Igen bármikor,csak egy levelet kell írnod.

 • Mi van akkor ha hónap elején nincs pénz a számlámon? - Semmi baj az OTP Simple 10 nap egymás után próbálja levonni az összeget a számládról, és ha sikerül megújítja az előfizetésedet.

 • Csak OTP kártyával lehet fizetni? - Nem, bármilyen kártyával.

FIZETÉSI MÓDOK

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. 

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

A BANKÁRTYÁS FIZETÉSRŐL

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin előfizetésének árát.
 3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a Simplepay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI?

Igen.

HAVI ELŐFIZETÉS MENTE

Az ismétlődő bankkártyás terhelés a Simplepay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártya-adatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártya-adatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónap 1-én. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a Simplepay minden hónap 1-én automatikusan megterheli a számláját, addig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet.

Pin It on Pinterest