Csikung gyakorló hétvége

2023.06.24-25

5 yin szerv csikung gyakorlatsor

5 elemes csikung: az 5 yin szerv harmonizálása (Tüdő- Vese-, Má-j, Szív-, Lép-gyakorlatok)
Légzéstechnikák
Feszültségoldás és immunerősítés
Légző- és lazító technikák a hétköznapi tevékenységeink közben
Testtudatosság fejlesztése, hogy jobban érzékeld a határaidat és az igényeidet

A bankkártyás fizetésről

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott OTP SimplePay biztosítja.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:
  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Fizesd ki bankkártyával a hétvége jelentkezési díját.
  3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről. Egyidejűleg a szamlazz.hu rendszere kiküldi neked a számlát a megadott e-mail címre.
Biztonságos

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

Kapok számlát?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben minden információt megtalálsz. A számlát egy külön levélben a szamlazz.hu rendszere is ki fogja küldeni neked.

Kérdésed van? Segítek.

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet az e-mail címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankártyával tudok fizetni?

A jelentkezésed elküldése után a  SimplePay felület fel fogja neked ajánalni az utalás funkciót is. Itt ki tudod választani egy összegű fizetés esetén, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy inkább utalsz.

Gyakran ismételt kérdések - megrendelés menete

Kezdőként résztvehetek a programon?

Igen, a program teljesen kezdők is részt vehetnek. A gyakorlatokat az elejétől tanuljuk meg közösen. Azok, akik már ismerik a gyakorlatsort, elmélyítik a tudásukat kiegészítő technikákkal, légzéssel és tartásjavítással.

MEGRENDELÉS MENETE
  1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használjuk más célra, és nem adjuk ki senkinek.
  2. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt véglegesítsd a megrendelésed.
  3. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben benne lesz minden szükséges információ a gyakorlónappal kapcsolatban (pontos helyszín, mit hozz magaddal, telefonszámunk arra az esetre, ha eltévednél…;).
KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

Nincs OTP kártyám. Hogyan tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az esemény időpontja előtt 1 héttel történő lemondás esetén a jelentkezési díj összegét visszatérítjük. Az 1 héten belüli lemondás esetén azonban a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Ha valami miatt mégsem tudsz jönni, keress valakit, aki szívesen eljönne helyetted.

Pin It on Pinterest

Share This