Csikung gyakorló hétvége

2023.06.24-25

5 yin szerv csikung gyakorlatsor

5 elemes csikung: az 5 yin szerv harmonizálása (Tüdő-, Vese-, Máj-, Szív-, Lép-gyakorlatok)
Légzéstechnikák
Feszültségoldás és immunerősítés
Légző és lazító technikák a hétköznapi tevékenységeink közben
Testtudatosság fejlesztése, hogy jobban érzékeld a határaidat és az igényeidet

Egészségmegőrző gyakorlatsor

Jó hangulat

Kérdezhetsz, válaszolunk

Közösen tanulni könnyebb

Gyakorlás szintje: kezdő, középhaladó

Mit fogsz tanulni?

5 elemes csikung gyakorlatsor

Az 5 yin szerv gyakorlatsort fogjuk megtanulni, amely harmonizálja a szervek működését és stabilitást ad. Feltölt, ahol hiány van; kivezet, ahol többlet van; oldja az elakadásokat. Energikusabb és kiegyensúlyozottabb leszel, az egészséged stabilabb lesz.

Felkészítő és bemelegítő technikák, szervgyakorlatok, zárás, légzés
Gábortól élőben tudsz tanulni, kérdezhetsz, megmutathatod, hogy csinálod a gyakorlatokat.
Gábor azt is megmutatja, hogy hogyan tudod beilleszteni a hétköznapi tevékenységeidbe a gyakorlatokat – pl. amikor felállsz az irodában a gép mellől, hogyan csinálj légzőgyakorlatokat, míg kiérsz a mosdóba, vagy milyen technikákat végezz a szünetben, ha befeszült a nyakad. Kérdezhetsz is ezzel kapcsolatban.
Ha klubtagként gyakorlod velünk már hónapok óta ezt a gyakorlatsort, akkor sok kis apróságot veszel majd észre, pontosítjuk a technikádat, és az egész sokkal jobban össze fog állni. Kis finomságokat csempészünk bele. Ha nem tanultad még a gyakorlatsort, akkor most megtanulod, és a hétvége után otthon önállóan is tudod gyakorolni.
  Gábor a gyakorlást az élet részének tekinti, és így az ebéd melegítése közben is, vagy akár mosogatás közben is szokott gyakorolni. Legutóbb zöldségtisztás közben úgy találtam a konyhában, hogy csípő magasságban fel volt téve a lába a pultra, és nyújtott közben. Így nem csak a reggeli gyakorláshoz lesz egy sorvezetőd, hanem a hétköznapi tevékenységeidet is feltöltheted.
  Ja, igen! Viccekre is számítsatok. Nagyon szeret viccelődni, és egy-egy ilyen gyakorlónap egy standup – sokszor itthon tematikusan a gyakorlatok köré találja ki a vicceket. Szóval komolyan készül ám 😉

Mit kapsz a 5 elemes csikung hétvégén?

ezért érdemes eljönnöd…

01. Tematikus menetrend

lépésről-lépésre az egyszerűtől az összetettig technikákat és módszereket tanulsz

megtanulsz egy gyakorlatsort, amit a napi rutinodba sokféleképpen beépíthetsz

reggeli 15-20 perces napindító, egészségmegörző gyakorlatot tanulsz meg

a gyakorlatokat külön, rövidebb szünetekben is elő tudod venni lazításhoz

02. Problémák és megoldások

mély és tudatos légzés - hogy több energiád legyen

tartásjavítás - a jó közérzetért

gyakorlatsorok - melyeket napi rutinná tudsz tenni

lazító gyakorlatok - a feszültségek oldására

energikusan telik a napod, mert megtanulsz jól lélegezni a hétköznapi tevékenyégeid közepette, és a gyakorláskor nem azt lapátolod vissza, amit napközben szétszórtál

03. Testtudatosság

Jobban érzékeled a tested igényeit, és így könnyebben el tudod majd dönteni, hogy milyen módszert alkalmazz, ha fáradt vagy, vagy éppen feszültséget érzel.

04. Tudni fogod,

hogyan őrizd meg tested aktivitását és egészségét.

hogyan lélegezz, hogyan ülj és állj a hétköznapi tevékenységeid közben, hogy megtartsd, amit a gyakorláskor gyűjtöttél.

05. Tudás

arról, hogy gondolkodik a kínai hagyomány az egészségről. Hogyan befolyásolja a helyes légzés, a jó mozgás, a megfelelő testtartás és a jó étrend a teljesítőképességünket és az egészségünket.

06. Több ezer éves bevált,

kipróbált egészségmegőrző technikák.

07. Csikungos közösség,

ahol mindenkit érdekel az egészsége és tenni is szeretne érte.

Biztosítsd a helyed június 16-ig !

KATTINTS A JELENTKEZEM GOMBRA,
és csatlakozz a csikung hétvégéhez!

Vélemények a csikung hétvégéről

ezért érdemes eljönnöd…

Nagyon harmonikus program, teljes mértékben kizökkent a mindennapok mókuskerekéből. Szuperhatékony tudásátadás, támogató, barátságos közösségben.

Berényi Üveges Judit

Nagyon-nagyon jól éreztem magam 🙂 Hálás köszönet az egész napért, hogy ilyen kellemesen, vidáman telt, és rengeteg hasznos gyakorlati tudással gazdagodva, fáradtan, de teljesen feltöltődve mentem haza. A helyszín is csodaszép!

Pataki Melinda
Megnyugtató atmoszféra, megfelelő mennyiségű tudás 1nap alatt.
 
Timke

Az egész nap úgy volt kerek, ahogy megtörtént. Fantasztikus volt a társaság, a helyszín, az oktatás, a különleges teázásról nem is beszélve. Minden percét élveztem. Még a napot is előcsalogattuk 😊. Örülök, hogy Veletek tölthettem a mai napot. 💝 Köszönöm 🙏

Andi Oroszi 

Fantasztikus volt a mai csikung gyakorlónap Zebegényben. Rengeteget tanultam. Nagyon örültem a remek társaságnak, a hangulatos teazasnak. Rég nevettem ilyen sokat 🤗💯🙏🏻❤️

Jung Krisztina 
Nagyon harmonikus program, teljes mértékben kizökkent a mindennapok mókuskerekéből. Szuperhatékony tudásátadás, támogató, barátságos közösségben.
Bereményi Üveges Judit
Nagyon jó volt egy egész napon át a csikungra koncentrálni, a testemre figyelni, tanulni. Jó volt a társaság, és valahogy nagy nyugalomban voltunk egész nap. Kláráéktól nagyon szeretek tanulni, mert látszik, hogy élik mindazt, amit tanítanak, és arra inspirálnak, hogy én is haladjak az egészséges, kiegyensúlyozott élet felé a magam módján, úgy, ahogyan éppen be tudom építeni az életembe, figyelve az egyéni szempontjaimra, elkerülve a szélsőségeket.
 
Faragó Ági
 

Szerintem a gyakorlónap nagyon sokat hozzáad az online tanuláshoz és az otthoni gyakorláshoz. Nekem biztonságot adott, hogy Gábor látta, hogyan végzem a gyakorlatokat, korrigált ha kellett, és egy csomó hasznos szempontot adott a kivitelezéshez. És a beígért poénok sem maradtak el, szóval a vidámság is garantált. 🙂

Pataki Melinda
Talán azt emelném ki, hogy kezdőként is nyugodt szívvel jöjjön el bárki, és próbálja ki. De már gyakorlóként is számíthat pontosításokra, új részletekre, mert nagyon jól követhető, alapos instrukciókat és magyarázatokat kaptunk, és minden felmerülő kérdést megvitattunk. Jó hangulatra lehet számítani, oldott légkörben.
 
Júlia
Tartalmas, sok pozitív, hasznos információ, kellemes, nem rohanós, egymásrafigyelős program.
 
Vasvári Judit

Hol? Mikor? Mit?

Időpont

2023. június 24-25, (szombat, vasárnap) 10-17 óráig

Érkezés

9:15-9:30 között

Maximális létszám

20 fő

Program

10-12.30 óráig gyakorlás (közben egy rövid szünettel)
12.30-13.30 óráig közös ebéd: Hozz magaddal ebédet, és ha van kedved oszd meg a gyakorlótársaiddal.
13.30-14.30 óráig teázás és beszélgetés a csikungról - Gábor előadással készül, te pedig bármit kérdezhetsz.
14.30-17.00 óráig gyakorlás (közben egy rövid szünettel)

Helyszín

Zebegény (pontos cím a visszaigazoló levélben)

Mennyibe kerül?

A két napos program ára:

38.600,- Ft

Maximáilis létszám:

20 fő

Jelentkezz!

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és csatlakozz a csikung hétvégéhez!

Akitől tanulsz

Demeter Gábor

Tájcsi (Taiji) és csikung (Qigong) oktatóként 2004 óta tartok élő és online órákat, táborokat.  Minden reggel csikunggal indítom a napot, ami abban segít, hogy megteremtsem a kapcsolatot a testemmel, érzékeljem saját magam. Az energiaközpontok rendezése a csikung-gyakorlatokon keresztül a hétköznapjaim része, mely segít a tudatos döntésekben és a szabad választásban az élet minden területén. A gyakorlás számomra a hétköznapok szerves része, és nem egy kiragadott és életidegen dolog - éppen ellenkezőleg: az Életet szolgálja.

Gyakran ismételt kérdések - megrendelés menete

Kezdőként résztvehetek a programon?

Igen, a program teljesen kezdők is részt vehetnek. A gyakorlatokat az elejétől tanuljuk meg közösen. Azok, akik már ismerik a gyakorlatsort, elmélyítik a tudásukat kiegészítő technikákkal, légzéssel és tartásjavítással.

MEGRENDELÉS MENETE
  1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használjuk más célra, és nem adjuk ki senkinek.
  2. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt véglegesítsd a megrendelésed.
  3. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben benne lesz minden szükséges információ a gyakorló hétvégével kapcsolatban (pontos helyszín, mit hozz magaddal, telefonszámunk arra az esetre, ha eltévednél…;).
KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

Nincs OTP kártyám. Hogyan tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az esemény időpontja előtt 1 héttel történő lemondás esetén a jelentkezési díj összegét visszatérítjük. Az 1 héten belüli lemondás esetén azonban a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Ha valami miatt mégsem tudsz jönni, keress valakit, aki szívesen eljönne helyetted.

Jelentkezz!

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és csatlakozz a csikungos hétvégéhez!

Pin It on Pinterest

Share This