Személyre szabott étrend szigorú szabályok nélkül

egészséges étrend…

Rád szabva - pontosan tudod, hogy neked személy szerint mi jó
Nem bonyolult - logikus irányelvek a kínai gyógyászat és a nyugati táplálkozástudomány kombinációjával
Magadra figyelsz, nem a szabályokra - igényeid, ízlésed, ritmusod az étrendedben
Nem unalmas - megtanítunk kreatívan kombinálni a konyhában
Nem kell órákig állni a konyhában - gyors, színes, finom ételek középpontban a zöldségekkel
Nem drága - szezonális alapanyagokkal, tárolási és tartósítási trükkökkel

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetésre nálunk az OTP Bank által fejlesztett SimplePay rendszert használhatod.

A fizetés bankkártyával lehetséges, amelynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az SimplePay biztosítja.

RENDELÉSI ADATOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig a SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával a tanfolyam árát.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 10 percen belül e-mail fogsz kapni, amiben megtalálod a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát, valamint a tanulói fiókodhoz való hozzáférést.

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

A RÉSZLETFIZETÉSRŐL

Az ismétlődő bankkártyás fizetés a tanfolyam esetében 3 havi részletfizetést jelent. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban azon a napon, amikor az eredeti rendelésed is megtörtént. Tehát ha 15-én vásárolsz, akkor a következő hónapban is 15-én vonjuk le a részletet.

A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vásárló hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónapban a fordulónapon automatikusan megterheli a számláját, ami a tanfolyam esetében az első vásárlást követően még 2 alkalommal történik meg.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha 14 napon belül meggondolod magad, vagy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, és kérdés nélkül visszatérítjük az általad befizetett összeget.

Gyakran ismételt kérdések - megrendelés menete

Pénzvisszafizetési garancia

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a  tanfolyam kezdetét követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámodat, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük, amit addig befizettél.

Mit kapok, ha megrendelem a tanfolyamot?

 

 1. A kifizetést követően azonnal megkapod a hozzáférésedet a tanfolyam felületéhez.
 2. Az egymásra épülő videótananyagot heti bontásban osztjuk meg, melyeket hanganyagokkal és letölthető PDF-fel egészítünk ki. 
 3. Ajándék kiegészítő videóanyagokat is kapsz, ahol elsősorban olyan problémák megoldásaira koncentrálunk, ami sokakat érint a közösségben.
 4. Belépés után azonnal hozzáférsz az első néhány videóhoz. Az első nagyobb tananyagot együtt kezdjük el, miután lezárult a tanfolyamra való jelentkezés.
Megrendelés menete
 1. Töltsd ki az oldal alján található űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A tanfolyam díját kifizetheted egyösszegben, vagy három havi részletfizetéssel, melyet az oldal alján található űrlapon keresztül tudsz kiválasztani. 
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a tanfolyamodat.
 4. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  tanfolyam zárt felületének hozzáférése. Lépj be a felületre, ahol megtalálod az első videókat. A tanulói fiókodban meg tudod változtatni a jelszavadat is, ha szeretnéd.
 5. A jelentkezésedet követően azonnal be tudsz lépni a tanfolyam zárt felületére.
Hogyan és mikor kapom meg a hozzáférést a tanfolyam felületéhez?

A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a tanfolyam felületének belépési adatait. Azonnal el is indulhatsz az első anyagokkal. A tanfolyam anyagai kizárólag elektronikus formában jelennek meg.

Külföldön élek, és ezért nincs magyar bankkártyám. Hogy tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

Nincs Otp-s kártyám. Hogyan tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

Tudok átutalással fizetni?

Alapesetben nem sajnos, csak bankkártyával. Az utalással történő fizetés esetén nem tudnánk a folyamatot automatizálni, tehát fizetés esetén nem azonnal tudnál belépni és elkezdeni a tanfolyamot, illetve nekünk is jóval több adminisztrációval járna. Ha semmiképpen nem tudod megoldani, hogy bankkártyával fizess, kérlek, jelezd ezt nekünk az email címre és találunk más megoldást. Ezt viszont csak akkor tudjuk megtenni, hogy vállalod az egyösszegű fizetést. Megértésedet köszönjük!

Pin It on Pinterest