Kiegyensúlyozott élet könnyedén

5 elemes életmód klub

 

Ez egy olyan előfizetés, ahol mindent egy helyen megtalálsz:

- 5 elem,
- étrend,
- mozgás,
- légzés,
- meditáció,
- közösség.

Az 5 elem egy sorvezető: gyorsan és hatékonyan megtalálod, hogy hol kezdd el és milyen lépésekben haladj, hogy jobban érezd magad a bőrödben. 

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetésre nálunk az OTP Bank által fejlesztett SimplePay rendszert használhatod, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az SimplePay biztosítja.

RENDELÉSI ADATOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig a SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

Jogszabályi rendelkezések értelmében csak magánszemélyek részére van lehetőségünk számlát kiállítani, vállalkozások számára sajnos nincs.

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az első havi klubtagság árát.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 10 percen belül fogsz kapni egy e-mailt, amelyben megtalálos:
  • a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát
  • a tanulói fiókodhoz való hozzáférést. Ha már van fiókod, mert vásároltál tőlünk valamit, akkor ugyanazzal a hozzáféréssel fogsz tudni bejelentkezni a klub felületére is.

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszünk válaszolni rá.

HAVI ELŐFIZETÉS MENETE

A havi előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A klub esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban a fordulónapn, azaz a hónap ugyanazon napján, amikor az első vásárlást történt. Ha 12-én vásároltál, eseteben minden hónapban 12-e lesz a fordulónap. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónapban automatikusan megterheli a számláját. Történik ez mindaddig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet. Előfizetés lemondásához kérünk, írj levelet az email címre.

Gyakran ismételt kérdések + rendelés menete

Visszakérhetem a pénzt, ha nem vagyok elégedett?

Ha az előfizetés kezdetétől számított 14 napon belül jelzed nekünk egy e-mailben, hogy nem tetsztik, és ezért szeretnéd visszakérni az árát, akkor kérdés nélkül visszautaljuk neked az általad addig befizetett összeget.

Rendelés menete
 1. Kattintsd a csatlakozom gombra, és töltsd ki az így megjelenő jelentkezési űrlapot . A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A klub havidíját fizetheted havi részletekben vagy éves előfizetéssel, melyet az űrlapon keresztül tudsz kiválasztani. 
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki az első havíi vagy éves díjat.
 4. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  műhely zárt felületének hozzáférése. Lépj be a felületre, ahol megtalálod az első videókat. A tanulói fiókodban meg tudod változtatni a jelszavadat is, ha szeretnéd.
 5. A jelentkezésedet követően azonnal be tudsz lépni a műhely zárt felületére.
Hogyan és mikor kapom meg a hozzáférést a előfizetés felületéhez?

A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a klub felületének belépési adatait. Azonnal el is indulhatsz az első anyagokkal. A klub anyagai kizárólag elektronikus formában jelennek meg.

Külföldön élek, és ezért nincs magyar bankkártyám. Hogy tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. 

Nincs Otp-s kártyám. Hogy tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

Tudok átutalással fizetni?

Alapesetben sajnos nem, csak bankkártyával. Az utalással történő fizetés esetén nem tudnánk a folyamatot automatizálni, tehát fizetés esetén nem azonnal tudnál belépni és elkezdeni használni a felületet, illetve nekünk is jóval több adminisztrációval járna. Ha semmiképpen nem tudod megoldani, hogy bankkártyával fizess, kérlek, jelezd ezt nekünk az email címre és találunk más megoldást. Ezt viszont csak akkor tudjuk megtenni, hogy vállalod az éves egyösszegű fizetést. Megértésedet köszönjük!

Részletesen az előfizetésről

A klub előfizetése úgynevezett ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A klub esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban vagy éves előfizetés esetén minden évben azon a napon, amikor az első vásárlás történt. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónap vagy év azon napján, amikor az első fizetés történt, automatikusan megterheli a számláját. Történik ez addig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet bármikor megtehet.

Bármikor lemondhatom az előfizetésem?

Igen bármikor lemondhatod az előfizetésed. A klub tananyagát addig éred el, amíg az előfizetésed él. Csatlakozni csak akkor tudsz, ha nyitva van a klub csatlakozási lehetőség.

Pin It on Pinterest

Share This