Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetésre nálunk az OTP Bank által fejlesztett SimplePay rendszert használhatod, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az SimplePay biztosítja.

RENDELÉSI ADATOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig a SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

Jogszabályi rendelkezések értelmében csak magánszemélyek részére van lehetőségünk számlát kiállítani, vállalkozások számára sajnos nincs.

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az első havi klubtagság árát.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 10 percen belül fogsz kapni egy e-mailt, amelyben megtalálos:
  • a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát
  • a tanulói fiókodhoz való hozzáférést. Ha már van fiókod, mert vásároltál tőlünk valamit, akkor ugyanazzal a hozzáféréssel fogsz tudni bejelentkezni a klub felületére is.

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszünk válaszolni rá.

HAVI ELŐFIZETÉS MENETE

A havi előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A klub esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban a fordulónapn, azaz a hónap ugyanazon napján, amikor az első vásárlást történt. Ha 12-én vásároltál, eseteben minden hónapban 12-e lesz a fordulónap. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónapban automatikusan megterheli a számláját. Történik ez mindaddig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet. Előfizetés lemondásához kérünk, írj levelet az email címre.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha 14 napon belül meggondolod magad, vagy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, és kérdés nélkül visszatérítjük a klub első havi tagságának teljes összegét.

Mit kapsz hónapról hónapra?

Önismeret lépésről lépésre

Élő, videós beszélgetések, kérdezési lehetőséggel havonta két alkalommal étrend, 5 Elem, mozgás, légzés, érzelmek rendezése, csikung, életmód, szemléletmód, nézőpontváltás témákban.
Csikung Klub teljes tartalma elérhető számodra: heti tananyagok, hónaphoz és évszakhoz igazodó gyakorlatsorok, életvezetési tanácsok, havonta 1 héten át online közös csikung gyakorlás reggel, élő csikung  gyakorlónapok és tábor jelentős klubtagkedvezménnyel.
5 elem tematikus havi bontásban

  • 5 Elem analógiarendszere, alkatok, érzelmi mintázatok
  • Évszakok sajátosságai, szezonális életmód és étrend
  • Szervek működése a kínai gyógyászatban
  • Ízek élettani hatásai
  • Tudásellenőrző tesztek, állapotfelmérő tesztek

Havi megvalósító fókusz: segítünk arra fókuszálni, ami éppen fontos a szezonális életmódod és étrended kialakításában
Szezonális recepttár, alapanyaglista, alapanyagok hatásai, mozaikkonyha, konyhai technikák
5 Bölcsesség: érzelmi mintázataink feltérképezése, mely segít megismerni magunkat és a környezetünket.

Miért érdemes csatlakoznod?

Megvalósítás lépésről lépésre

A saját tapasztalataidra, testérzeteidre és a tested visszajelzéseire támaszkodva alakítod ki az életritmusodat, a számodra ideális személyes étrendet, napi és éves ritmust.
Átfogó tudást kapsz a tested működéséről, az étrended összeállításáról, az évszakok sajátosságairól, az 5 Elem módszeréről, az alapanyagok hatásairól.
Jól indul a napod lendülettel és energiával, mert tudod mit egyél és igyál, hogyan mozogj. Lesz egy jó kis reggeli rutinod, ami feltölt.
15-20 perces reggeli rutin csikunggal: lendületet ad, energikussá tesz, kilazítja a feszüléseket, nyugodtabbá tesz.
Tudod, melyik évszakban hogyan étkezz, pihenj és mozogj, mert ismered az évszakok sajátosságait, és ezt a saját alkatodra tudod szabni.
Gyors, tápláló, változatos ételeket készítesz a mozaikkonyhád elemeiből.
Bármikor és bárhonnan elérhető számítógépről, tablettről vagy telefonról.
Könnyen használható belső felület, melyet a tagok visszajelzései és kérései alapján folyamatosan fejlesztünk.
Nem maradsz magadra: kérdezhetsz, válaszolunk. Sőt a közösség tapasztalataira és megtartó erejére is támaszkodhatsz.
Támogató közösség, ahol mindenki olyan lehet, amilyen, és bármit kérdezhet. Elfogadásra és kedves válaszokra számíthatsz tőlünk és a közösség tagjaitól egyaránt.
Havi fókuszba kiemelt tananyagokkal, receptekkel, havi előrejelzéssel segítünk mindig arra fókuszálni, ami éppen aktuálisan fontos a szezonális életmódod és étrended kialkatásához.

Kiegészítő anyagok az előfizetéshez

További segítségek a megvalósításhoz

Bónusz 01: 4 db 10 napos emésztés harmonizáló kúra - étrend és csikung - minden évszakváltáskor, tehát évente 4 alkalommal 4*39.800,- Ft = 159.200,- Ft értékben
Bónusz 02: zárt Facebook csoport, ami segít a megvalósításban. Támogató közeg, ahol választ kapsz a kérdéseidre, és egymást inspiráljuk.
Bónusz 03: Az általunk meghirdetett online tanfolyamok automatikusan és ingyenesen elérhetőek számodra, amíg a klubtagságod aktív. 4 online tanfolyam 44.700,- Ft-os aktuális áron = 178.800,- Ft értékben
Bónusz 04: Kiegészítő anyagok speciális témákban (migrén, pihentető alvás, étrendkiegészítők, csíráztatás stb.), ami folyamatosan bővül.
Bónusz 05: Havi és éves kínai asztrológiai előrejelzés 2.000,- Ft/hó = 24.000 Ft évente
Bónusz 06: Folyamatosan bővülő szezonális recept- és alapanyagtár: több száz alapanyag és recept hatás és évszak szerint csoportosítva, hogy tudd, mikor mit jó enned.
Bónusz 07: Minden élő program árából jelentős kedvezményt kapsz.
Bónusz 08: Élő programok kizárólag klubtagok részére - klubtalálkozók, kirándulások, közös karácsonyi ajándék készítő workshop.

Gyakran ismételt kérdések

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


+
100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a  klub kezdetét követő 14 napon
belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, amelyben add meg a bankszámlaszámodat, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük a klub első havi tagságának teljes összegét.

MIT KAPOK, HA BELÉPEK A KLUBBA?

Az 5 Elemes Életmód online klub megrendelésével és kifizetésével egy hetente frissülő tananyagot kapsz:

 1. A kifizetést követően azonnal megkapod a hozzáférésedet a klub felületéhez.
 2. Zárt Facebook csoport tagság jár a klub mellé, ahol korlátlanul kérdezhetsz, ha elakadsz.
 3. Az egymásra épülő videótananyagot heti bontásban osztjuk meg. 
 4. Ajándék kiegészítő interaktív videóanyagokat is kapsz, ahol elsősorban olyan problémák megoldásaira koncentrálunk, ami sokakat érint a csoportban
 5. Belépés után azonnal hozzáférsz a recepttárhoz, a bónuszanyagokhoz és a tanfolyamokat is el tudod indítani. 
MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki az oldal alján található űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A klub havi előfizetési díját havonta a Simple Pay rendszerén keresztül automatikus fizetéssel egyenlíted ki.
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a klub első havidíját a bankkártyáddal.
 4. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  klub zárt felületének hozzáférése. Lépj be a felületre, ahol a tanulói fiókodban megtalálod a számládat. Itt tudod megváltoztatni a jelszavadat is, ha szeretnéd, illetve innen máris elérsz minden tartalmat. Indulhat a tanulás 🙂
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A HOZZÁFÉRÉST A KLUB FELÜLETÉHEZ?
 • A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a klub felületének belépési adatait. Azonnal el is indulhatsz az első anyagokkal. Az 5 ELEMES ÉLETMÓD KLUB ANYAGAI kizárólag elektronikus formában jelennek meg.
 • A klubba jelentkezni ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
BÁRMIKOR LEMONDHATOM AZ ELŐFIZETÉSEM?

Igen, bármikor lemondhatod az előfizetésed a klubos levelek végén található lemondási link segítségével, vagy írj nekünk levelet az email címre. Lemondás után még 30 napig éred el a Klub belső zárt felületén minden tartalmat és a klubhoz tartozó zárt facebook csoportot.  

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál. Utalási lehetőség a havi előfizetés miatt nem lehetséges.

NINCS OTP-S KÁRTYÁM. HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

HOGY MŰKÖDIK A HAVI ELŐFIZETÉS? MI A TEENDŐM VELE?

A havi előfizetés egy ismétlődő bankkártyás fizetés. A jelentkezéskor fizeted ki az első havidíjat. Az jelentkezési űrlap kitöltését és az első részlet kifizetését követően nincs más teendőd. A havi előfizetés a második terheléstől kezdve automatikus, és a következő hónapokban a fordulónapon történik meg (tehát ugyanazon a napon, amikor előfizettél. Ha 12-én fizettél elő, akkor következő hónapban is 12-én vonjuk a havidíjat). A havi előfizetés a hónap bármely napján lemondható. Ehhez nincs más teendőd, csak kattints a klubból érkező levelek végé található linkre vagy írj nekünk egy levelet az címre.

Pin It on Pinterest

Share This