Lazíts és töltődj közösségben

5 elemes csikung klub

 

Online, hetente frissülő csikung edzésprogram élő alkalmakkal

 • Oldjuk a feszültségeket: lazítunk mozgással, légzéssel
 • Több energiád lesz, és fejlesztjük a légzésed
 • Stabilizálod magad testtudatossággal
 • Feltöltődsz és egészségesebb leszel
 • Kiegyensúlyozottabbá válsz
 • Elindítjuk jól a napod

2023.04.07., péntek 20:00 óráig tudsz csatlakozni a csikung klubhoz

Csatlakozz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIZETÉSI MÓDOK

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjuk állítani a számlát. A telefonszámod pedig a SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében.

Mivel havi előfizetésről van szó, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Csak bankkártyával tudsz fizetni. 

A MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az első havi klubtagság árát.
 3. Amint a fizetés megtörtént, 10 percen belül fogsz kapni egy e-mailt, amelyben megtalálod:
  • a fizetési tranzakció adatait és a nevedre kiállított számlát
  • a tanulói fiókodhoz való hozzáférést. Ha már van fiókod, mert vásároltál tőlünk valamit, akkor ugyanazzal a hozzáféréssel fogsz tudni bejelentkezni a klub felületére is.

BIZTONSÁGOS?

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A bankkártyaadatok a kártyatársasági szabályoknak megfelelően, az authorizációt végző hitelintézetnél kerülnek csak letárolásra.

A fizetést a SimplePay (OTP Bank) által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, vagy bárhol elakadsz a vásárlás folyamatában, akkor kérlek, írj egy levelet az címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

A RÉSZLETFIZETÉSRŐL

A havi előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A klub esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónapban a fordulónapn, azaz a hónap ugyanazon napján, amikor az első vásárlást történt. Ha 12-én vásároltál, eseteben minden hónapban 12-e lesz a fordulónap. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a SimplePay minden hónapban automatikusan megterheli a számláját. Történik ez mindaddig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet. Előfizetés lemondásához kérünk, írj levelet az email címre.

Gyakran ismételt kérdések - megrendelés menete

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha az előfizetés kezdetét követő 14 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, esetleg ez mégsem az, amire valójában szükséged van, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámodat, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük az első hónap díjának teljes összegét.

MIT KAPOK, HA jelentkezem?

 

 1. A kifizetést követően azonnal megkapod a hozzáférésedet az előfizetés felületéhez.
 2. Az egymásra épülő videótananyagot heti bontásban osztjuk meg.
 3. Belépés után azonnal hozzáférsz az első videókhoz. 
MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. Az előfizetés díját havi ismétlődő fizetéssel fogod fizetni a havi fordulónapon. 
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP SimplePay fizetőfelületen találod magad. Itt véglegesítsd az előfizetésed.
 4. Ezután szinte azonnal, de legkésőbb 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, arra a címre, amit az űrlapon megadtál. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz az előfizetés zárt felületének hozzáférése. 
 5. A jelentkezésedet követően azonnal be tudsz lépni az előfizetés zárt felületére. Lépj be a felületre, ahol megtalálod az első videókat. A tanulói fiókodban meg tudod változtatni a jelszavadat is, ha szeretnéd.
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A HOZZÁFÉRÉST A TANFOLYAM FELÜLETÉHEZ?

A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod az előfizetés felületének belépési adatait. Azonnal el is indulhatsz az első anyagokkal. Az előfizetés anyagai kizárólag elektronikus formában, a zárt felületen jelennek meg.

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

Nincs OTP kártyám. Hogyan tudok fizetni?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártya-terminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP SimplePay felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz.

Bármikor lemondhatom az előfizetésem?

Igen, az előfizetésedet bármikor lemondhatod. Ha később  úgy döntesz, hogy mégis szeretnél  visszatérni, akkor ott folytathatod, ahol abbahagytad. Visszalépni viszont mindig az aktuális áron tudsz, ami idővel emelkedik. A belépéskor fizetett árat mindaddig garantáljuk, amíg a klub tagja maradsz.

Pin It on Pinterest

Share This