Immunerősítés levesekkel

receptek, alapanyagok tippek és trükkök 

Itt az ősz, és ezzel együtt a hidegebb, szelesebb, nedvesebb napok is beköszöntenek. Az immunrendszerünk támogatása ilyenkor kiemelt szerepet kap, és ezt egyszerű, de nagyon hatékony és levesekkel is megtehetjük. Az immunrendszered támogatására az egyik legjobb megoldás, ha elhatározod, hogy több levest eszel.

AZ IMMUNERŐSÍTŐ LEVESEKKEL

  1. melegíted az emésztőrendszert, ezáltal támogatod a test védelmi rendszerét,
  2. a legoptimálisabb őszi-téli étel, mert átmelegíti az egész testet,
  3. gyógyteaként üresen is fogyaszthatod, így még inkább kihasználod a jótékony hatásait,
  4. könnyen emészthető, így nem nehezülsz el, és több energiád lesz,
  5. pár perc alatt ételt készíthetsz magadnak belőle vacsorát a természetes tartósítási technikát használva.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani neked ezzel
az ingyenesen letölthető ŐSZI LEVESEK e-bookal,
amelyben 4 őszi levesrecept mellett találsz még
hasznos tanácsokat az őszi étrendedhez, és
a természetes tartósítási technikát.

AZ ALÁBBI ŰRLAPON REGISZTRÁLJ AZ 5 ELEMES HÍRLEVÉLRE,
és postafordultával megkapod az immunerősítő levesrecepteket egy színes E-bookban,
illetve tippeket adok, hogy hogyan tudod egyszerűen átültetni a gyakorlatba
a minden napra egy leves gondolatát.

A továbbiakban hetente általában egy hírlevelet küldünk, amelyben szezonális recepteket, életmód- és étrendi tanácsokat osztunk meg. Amennyiben bármikor szeretnél leiratkozni a hírlevélről, bármelyik általam küldött levél alján található leiratkozó linken megteheted természetesen.

Klára

​Az egészséges étrenddel tizenkét éves koromban kezdtem el foglalkozni, mert meguntam, hogy én vagyok a kövér kislány az osztályban. Elkezdtem magamra főzni, és mindenféle étrendi irányzatot kipróbáltam. Évtizedek alatt, a saját bőrömön tanultam meg, hogy nincs olyan étrend, ami mindenki számára egészséges lenne. Fontos, hogy szem előtt tartsuk az étrendünkben és életmódunkban a saját igényeinket, életmódunkat és lehetőségeinket. Ráadásul az étrend az egészséges életmód csak egy kis szelete. Fontos még számos más dolog az egészségünk szempontjából: többek között a mozgás, a légzésünk minősége, az érzelmeink rendezése, a pihenés és az aktivitás egyensúlya, a kapcsolataink. Ezek egymást kiegészítve tudnak egészséget teremteni az ember életében.

Gábor

Tinédzserkoromban kezdtem el harcművészetekkel és mozgással foglalkozni: elsőként aikidoval, majd tajcsival (Taiji) és csikunggal (Qigong). Tizennyolc éves koromban mentem el az első buddhista elvonulásra, és utána folyamatosan kerestem azokat a közösségeket, ahol útmutatást kaphatok az életemre vonatkozóan. Mindig a világ és az ember mozgatórugói érdekeltek leginkább. Számomra a kínai rendszerek – a gyógyászat, a taoizmus és az 5 Elem – nagyon logikus és könnyen használható megoldásokat nyújtanak, mert átfogó, teljes körű analógiarendszert hatja át őket. Ugyanazok az elvek érvényesek az emberre, a jelenségekre, a betegségekre, az érzelmekre, a megoldásokra, így egységben, holisztikusan szemlélhetjük a világot, és benne magunkat.

Együttműködő partnerek és megjelenések

Pin It on Pinterest

Share This